Prijava

Vaša prijava

Saša Sabljak napustio Goricu i priključio se Kruni Renduliću u Zrinjskom

[]

Bivši pomoćni trener i nekadašnji igrač Gorice, Saša Sabljak, trenersku karijeru nastavit će u Zrinjskom iz Mostara. Sabljak se prije nekoliko dana priključio stručnom stožeru Krunoslava Rendulića, s kojim je 10 mjeseci surađivao i u Gorici.

-Došlo je vrijeme da se pozdravim sa svima u Gorici. Želio bih zahvaliti predsjedniku Črnku na dugogodišnjoj suradnji i svim zaposlenicima koji su bili dio Gorice u tom razdoblju, sadašnjim i bivšim igračima, a posebice stručnom stožeru s kojim sam izgradio sjajne odnose, i naravno, svima njima, želim puno uspjeha. Hvala klubu što je vjerovao u mene u svim dobrim danima koje smo imali, ali i teškim razdobljima. Ponosan sam što sam bio dio Gorice s kojom će me zauvijek vezati brojne lijepe uspomene- kazao je Saša, nakon što se u klubu sa suzom u oku oprostio s igračima.

Goran Stanzl/PIXSELL

Igračku karijeru Sabljak je započeo u Radniku, a u svom nogometnom CV-u ima i češku Viktoriju Plzen, grčku Lamiju, Niki Volos, Hrvatski dragovoljac i Goricu, u kojoj je igrao od 2009. do 2014. godine. Četiri godine nosio je i kapetansku traku, a nakon što je Goricu napustio kao igrač, vratio se kao trener 2015.

Goran Stanzl/PIXSELL

Tada je preuzeo momčad mlađih pionira, a prije preuzimanja uloge pomoćnog trenera prve momčadi, vodio je i juniorsku momčad.

-Saša, hvala na lijepim godinama i svemu što ste kao igrač, i kasnije trener, učinili za Goricu. Od srca Vam želimo sve najbolje u novom klubu!- poručili su iz turopoljskog prvoligaša.

Objava Saša Sabljak napustio Goricu i priključio se Kruni Renduliću u Zrinjskom pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.