Prijava

Vaša prijava

FOTO: Vodstvo Nogometnog kluba Turopolje rezimiralo 2022. i najavilo 2023. godinu

[]

Osim što je nakon zimske stanke živnuo sportski život na Leštantu, vodstvo Nogometnog kluba Turopolje održalo je 92. izvještajnu Skupštinu, na kojoj su članovi kluba, ali i gosti upoznati s aktivnostima tijekom prošle 2022. godine. Osim toga, najavljeni su i planovi za tekuću godinu.

-Za nama je možemo reći dobra godina. Imali smo nekoliko značajnih infrastrukturnih ulaganja, kojima su poboljšali uvjete na našem sportskom domu- istaknuo je predsjednik Mario Filipović.

Najavljujući planove za 2023. naveden je nastavak ulaganja i uređenja klupskog objekta, kao i daljnje omasovljenje kluba, pogotovo s najmlađima.

-Težište će biti na radu s djecom. Danas ih je 25, a za sljedeću godinu želja nam je imati još jednu selekciju mladeži u natjecanju. Osim toga u planu nam je i pokretanje turnira za prstiće i limače- kazao je tajnik kluba Ivan Kovačević.

Vodstvu kluba na postignutim rezultatima u ime Zajednice sportskih udruga Grada Velike Gorice čestitao je tajnik Darko Blažinčić, poželjevši im da budu još i bolji, dok je u ime Mjesnog odbora Turopolje Zoran Smrekar napomenuo kako se suradnja s lokalnom zajednicom vidi i osjeti.

-Čeka nas još dosta posla, no vjerujem kako zajedništvom možemo sve nadvladati- zaključio je Smrekar.

Objava FOTO: Vodstvo Nogometnog kluba Turopolje rezimiralo 2022. i najavilo 2023. godinu pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.