Prijava

Vaša prijava

FOTO: Gradska četvrt Hrvatski velikani Dječjem vrtiću Žirek poklonila setove stolova i klupa

[]

Ovih dana na područje Gradske četvrti Hrvatski velikani izlaze klupe i stolovi iz Projekta obnove i izgradnje parkovne, odnosno komunalne infrastrukture, izvijestili su iz ove goričke Gradske četvrti, čije je Vijeće kroz ovaj projekt ostvarilo suradnju sa Srednjom strukovnom školom Velika Gorica.

-Nakon završene prve faze obrade metalne građe koju su vrijedno odradili učenici Strukovne škole u sklopu svoje prakse, nabavili smo drvnu građu, a u suradnji s VG Komunalcem montirat će se klupe i stolovi na prethodno dogovorenim lokacijama. Setovi stolova i klupa su gotovi već neko vrijeme, ali smo čekali da malo otopli, jer sad će se svakako koristiti, pogotovo u vrtiću- ističe predsjednica Vijeća Gradske četvrti Hrvatski velikani Ivana Mlinar.

-Još prošle godine smo na Vijeću jednoglasno donijeli odluku da će upravo naš Dječji vrtić Žirek biti uključen u treću, završnu fazu projekta te će prva isporuka klupa i stolova biti upravo montirana u njihovom dvorištu. Nekoliko je razloga za to, ali treba izdvojiti da su susjedi Srednjoj strukovnoj školi čiji učenici su to izradili, dio njih je vjerojatno upravo tu napravio svoje prve korake, a ovdje su zasigurno i buduće generacije strukovnjaka- naglasila je Mlinar.

Ovom prilikom iz Vijeća Gradske četvrti upućuju zahvalu djelatnicima VG Komunalca te gradonačelniku Krešimiru Ačkaru koji je podržao ovaj idejni projekt Vijeća, kojem je najveća ona nematerijalna vrijednost, a to je da su u izradi sudjelovali učenici.

Objava FOTO: Gradska četvrt Hrvatski velikani Dječjem vrtiću Žirek poklonila setove stolova i klupa pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.


Fasching? Fašnik!