Prijava

Vaša prijava

Razigrani košarkaši Gorice uvjerljivi protiv TFT Mozzart Skopja

[]

Košarkaši Gorice nalaze se u Širokom Brijegu, gdje je na rasporedu novi “balon” ABA 2 lige. Na otvaranju novog kruga Goričani su s uvjerljivih 83:64 porazili makedonski sastav
TFT Mozzart Skopje. Pobjeda je tim veća, što je izborena bez Milana Lužaića koji nije imao pravo nastupa jer je već nastupao u dresu Sutjeske.

-Ponovo je otvaranje utakmice bilo malo bez obrana jer zabijali smo i jedni i drugi. Međutim, u drugoj četvrtini smo bitno popravili obrambeni dio, automatski su nam se otvorile neke kontre i napravili smo razliku već do poluvremena. Ono što je bilo bitno je da to održimo početkom treće četvrtine jer obično ekipe koje gube tada naprave neki svoj forte. Međutim, mi smo to održali i priveli smo utakmicu kraju- kazao je trener Gorice Braslav Turić.

Goricu su do druge pobjede u ovom natjecanju predvodili Dino Cinac s 19 poena i Karlo Uljarević sa 16 poena i 7 asistencija, a njima uz bok bio je Jure Gunjina s 13 poena i 5 skokova.

Sljedeću utakmicu Gorica igra u srijedu protiv slovenskog Šenčura.

Objava Razigrani košarkaši Gorice uvjerljivi protiv TFT Mozzart Skopja pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.