Prijava

Vaša prijava

FOTO: Neodlučeno Gorice i Osijeka u opreznoj igri


Obostrano oprezna igra, malo zrelih prigoda za pogodak, nekoliko sudačkih manjih spornih odluka (VAR na premijeri u Velikoj Gorici nije konzultiran) rezultiralo je neodlučenim ishodom, bez pogodaka, HNK Gorice i Osijeka, dva izravna konkurenta za plasman u Europsku ligu. Tko je zadovoljan jednim bodom? Vjerojatno Gorica, jer je u najavi ove utakmice trener Sergej Jakirović naglasio ”samo ne izgubiti”!

Osijek je prvi bio nadomak pogotku u 30. minuti kada je snažan udarac Grezde paradom Kahlina odbio u korner. Neposredno pred odlazak na odmor Lovrić je iz prekida, skoro iz mrtvog kuta, naciljao pod gredu za odličnu intervenciju Ivušića i udarac iz kuta.

Nakon odmora Osijek je diktirao igru i gorička obrana bila je na stalnim iskušenjima, a momčad domaćina tražila je šansu u rijetkim kontraudarima. Dva puta je Mance propustio realizirati zicere i svladati Kahlinu, a na suprotnoj strani Ivušić je bravuroznom paradom izbacio loptu u korner nakon udarca Suka. U završnici je trener domaćih izmjenama donekle neutralizirao terensku nadmoć gostiju i osvojen je vrijedan bod.

HT 1. HNL, 20. KOLO
HNK Gorica –NK Osijek 0:0
HNK GORICA: Kahlina, Jovičić, Steenvoorden, Suk, Zwolinski (od 77. Golubickas), Dvorneković, Čabraja, Babec (od 77. Maslowski), Lovrić, Čanađija (od 64. Špikić), Ndiaye. TRENER: Sergej Jakirović
NK OSIJEK: Ivušić, Kleinheisler, Majstorović, Mance, Grezda, Bočkaj, Škorić, Lončar, Marić, Pilj (od 77. Lopa), Todoroski. TRENER: Ivica Kulešević 

 

Objava FOTO: Neodlučeno Gorice i Osijeka u opreznoj igri pojavila se prvi puta na 01Portal.