Prijava

Vaša prijava

HNK Gorica zaoštrila konkurenciju među vratnicama

[]

HNK Gorica čiji su igrači proteklog tjedna započeli s treninzima u grupama od po tri igrača, danas je potpisala novog igrača. Radi se o 25-godišnjem vrataru Ivanu Baniću koji je u Veliku Goricu stigao iz drugoligaša Rudeša.

Banić je s Goricom potpisao ugovor do ljeta 2023. godine, a na dresu će nositi broj 31. Prije goričkog, nosio je dresove matičnog Junaka, splitskog Hajduka, u kojem je proveo čak devet godina, zatim Splita, Dugopolja te Rudeša, a u mlađim uzrasnim kategorijama bio je i standardni hrvatski reprezentativac.

-Iznimno sam sretan što sam ovdje. Sve smo uspješno dogovorili, vidi se na svakom koraku da je Gorica organiziran i stabilan klub. Čast mi je što sam postao igrač Gorice i veselim se prvom treningu s novim suigračima. Na meni je da dajem sve od sebe na svakom treningu i da napravim sve da zadovoljim stručni stožer i navijače- rekao je Banić, kojem su konkurencija među vratnicama kapetan Kristijan Kahlina, Ivan Čović te mladi Leon Išek.

Objava HNK Gorica zaoštrila konkurenciju među vratnicama pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.