Prijava

Vaša prijava

Marijan Čabraja i službeno u Dinamu, HNK Gorica realizirala drugi najveći transfer u povijesti

[]

Nakon što je posljednje dvije i pol sezone proveo u Gorici, mladi hrvatski nogometaš Marijan Čabraja potpisao je ugovor za Dinamo, objavio je klub iz Maksimira. U protekle dvije i pol godine postao je jedan do najboljih mladih lijevih bekova u Hrvatskoj, a za Goricu je upisao 79 nastupa, tri pogotka i osam asistencija.

-Iznimno sam sretan i ponosan zbog ovog trenutka i potpisa za Dinamo. Vratio sam se u klub u kojem sam od 2012. godine igrao u mladim momčadima, tu sam proveo velik dio djetinjstva i uz rad, trud i zalaganje formirao se u profesionalnog igrača- kazao je Čabraja za klupsku stranicu.

-Dat ću sve od sebe u dresu Dinama i hvala klubu što mi je na ovaj način ponovno pokazao povjerenje. Veseli me povratak kao i svi izazovi koji slijede. Želio bih zahvaliti vodstvu i djelatnicima HNK Gorica na svim prilikama koje sam dobio- dodao je.

Čabraja je rođen u Puli, prve nogometne korake načinio je u Jadranu iz Poreča, a s 13 godina došao je u Dinamovu školu.

Iz Dinama nisu otkrili koliko je iznosila odšteta, no predsjednik Gorice Nenad Črnko istaknuo je kako je ovo drugi najveći transfer u klupskoj povijesti. Najveći transfer je ostvario Iyayi Atiemwen, koji je prije dvije godine otišao također, u Dinamo za, nagađalo se oko dva i pol milijuna eura.

Objava Marijan Čabraja i službeno u Dinamu, HNK Gorica realizirala drugi najveći transfer u povijesti pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.