Prijava

Vaša prijava

FOTO:Damir Milanović i NK Mraclin krenuli u pripremni period

[]

Novoizabrani trener Nogometnog kluba Mraclin, Damir Milanović, nekad prvoligaški igrač s međunarodnim iskustvom obavio je prozivku i prvi trening na kompleksu Nove grabe. Uz čelne ljude kluba predsjednika Gorana Vukašinca, sportskog direktora Luku Cvetnića, dopredsjednika Marka Kosa, prvom ovogodišnjem okupljanju nazočio je i dio klupske Uprave, kao i najvjerniji kibici koji s nestrpljenjem očekuju proljetni nastavak prvenstva.

Uoči izlaska na teren igrače i trenerski dvojac Milanović-Škrablin ispred kluba pozdravili su predsjednik Vukašinec i sportski direktor Cvetnić, zaželjevši svima što više sportskih uspjeha i naravno ulazak u četvrti rang hrvatskog nogometa.

-Temelje smo postavili jesenas, a vjerujem kako ćemo ovog proljeća nastaviti tom stazom. U svakoj utakmici dat ćemo sve od sebe i tražiti pobjedu, a vjerujem kako će nam sportski rezultat donijeti i ulazak u Četvrtu ligu- tek kratko je rekao predsjednik Goran Vukašinec.

Za Damira Milanovića ovo je prvi samostalni trenerski posao, no izazova se ne boji.

-Ambicije moraju postojati kao i ciljevi. Vidjet ćemo gdje će nas prvenstvo odvesti- istaknuo je strateg Mraclina Damir Milanović, kojeg kao i sve zaljubljenike u nogomet raduje što se započelo s trenažnim aktivnostima.

-U planu priprema uz tri treninga tjedno su i četiri pripremne utakmice. Već u subotu igramo protiv Bune, nakon toga slijedi utakmica protiv Dinama iz Odranskog Obreža, a još su dogovorene utakmice protiv Kurilovca i Gradića. Također, očekuje nas i Kup utakmica. Sve osim Bune, momčadi su iz višeg ranga, koja će nam najbolje pokazati gdje smo mi- rekao nam je Milanović.

Mraclin su ove zime napustili Marko Ivančić, Nikola Kuzmić i Bruno Augustić. Nova imena su povratnik iz Kurilovca napadač Ladislav Roginić, vezni igrač iz Mladosti iz Buzina Ivan Cerovski, obrambeni igrač kojemu je zadnji klub bila Čazma Marko Novaković te Marin Mišević iz Gradića. Iz juniorske momčadi seniorima je priključen nadareni Dominik Šafranić. Uz navedene nove igrače, iz jesenskog dijela ovog će proljeća boje kluba braniti vratari S. B. Dražić i J. Marić, te u polju I. Kos, M. Kos, B. Dandić, H. Šikić, J. Domitrović, F. Onić, J. Jurić, M. Skrbin, P. Milatović, R. Petravić, J. Cvetnić, S. Vidović, D. Desput, M. Kovačević i povratnik nakon ozljede Ž. Babić.

Objava FOTO:Damir Milanović i NK Mraclin krenuli u pripremni period pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.