Prijava

Vaša prijava

Prvi poraz Kurilovca, u pola sata “prosuli” dva gola prednosti

[]

Sjajan rezultatski uzlet Kurilovca zaustavljen je u Karlovcu. Nakon 19 osvojenih bodova i šest uzastopnih pobjeda i remi u prošlom kolu, ove subote upisan je prvi proljetni poraz od Karlovca 1919, koji je preokretom u drugom dijelu došao do pobjede od 3:2.

Prvo poluvrijeme nije sugeriralo takav rasplet, jer Kurilovec je Luke Sedlačeka i Filipa Hodaka imao vodstvo od 2:0. Nažalost u samo 24. minute drugog dijela Karlovčani postižu tri gola te na kraju osvajaju bodove. Preokret su Karlovčani započeli u 53. minuti golom Ivana Mamića, Filip Srpak je u 62. poravnao rezultat da bi Luka Čakarić u 77. u potpunosti preokrenuo rezultat.

Ovim porazom Kurilovec je tron prepustio Jarunu koji je s 1:0 porazio Segestu. Jarun sada ima dva boda više od Kurilovčana.

U ostalim današnjim utakmicama igrali su; Zagorec-Gaj 1:2, Vrbovec-Špansko 1:1, Maksimir-Bistra 3:2, HAŠK-Ponikve 0:0, Mladost-Trešnjevka 0:1 i Vrapče-Lučko 0:2, dok sutra od 11 sati igraju Trnje-Dugo Selo.

Objava Prvi poraz Kurilovca, u pola sata “prosuli” dva gola prednosti pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.