Prijava

Vaša prijava

Subvencije troškova prijevoza učenika i studenata u školskoj (akademskoj) godini 2021./2022.


Općina Pokupsko će u školskoj (akademskoj) godini 2021./2022. subvencionirati troškove prijevoza učenika i studenata na linijama javnog prijevoza.

Učenicima srednjih škola Općina će subvencionirati 25 % cijene karte. Pravo na subvenciju kod prijevoznika Autoturist Samobor d.o.o.  ostvarivati će se ovjeravanjem Molbe za izdavanje srednjoškolske iskaznice za školsku godinu 2021./2022. u Općini Pokupsko. Korisnici javnih linija Zagrebačkog holdinga d.o.o. (ZET) prilikom izdavanja pretplatne karte, odnosno produljenja statusa korisnika prilažu  Zahtjev ovjeren u Općini, odnosno Potvrdu koju izdaje Općina Pokupsko. Potvrda se preuzima na ovoj stranici ili osobno u Općini Pokupsko, a prije podnošenja na ovjeru potrebno je ispuniti sve tražene podatke.

Studentima s područja Općine Pokupsko subvencija za troškove prijevoza isplaćuje se mjesečno u gotovini (200,00 kuna). Isplata subvencije vršiti će se po istom modelu kao i ove godine (od siječnja do rujna 2022. godine), a za ostvarivanje prava potrebno je podnijeti Zahtjev za subvenciju, te priložiti Potvrdu o upisu na fakultet i presliku osobne iskaznice.

Obrasci Općine Pokupsko otvaraju se na poveznicama ispod teksta, a obrasce prijevoznika možete pronaći na njihovim web stranicama ili kioscima.

POTVRDA ZA SUBVENCIONIRANJE PRIJEVOZA – AUTOTURIST- 2021-2022

POTVRDA ZA SUBVENCIONIRANJE PRIJEVOZA – ZET – 2021-2022

 Zahtjev za subvenciju prijevoza studenata 2021 -2022