Prijava

Vaša prijava

Regionalni kup – 2. krug održan u Zagrebu


RK Jelena U 11
Regionalni kup je pun pogodak i popunjava veliku igračku rupu između zagrebačke školske lige i hrvatskog kupa. 20 terena 20-tog paviljona Zagrebačkog Velesajma (Max), 12 konkurencija, 48 medalja i nagrada, 73 natjecatelja, 8 klubova koje svakako valja spomenuti; BK Zvrk iz Siska koji je nastupio po prvi puta u velikom broju, BK Tigar sa 3 igrača, BK Medvedgrad sa 2, BK Zagreb Maksimir kao domaćin sa 12 igrača, BK Purger sa brončanim Ivanom Korundom, BK VG predvođeni zlatnom Jelenom Buchberger, uvijek prisutna BK Koprivnica sa 5 igrača, i na kraju treba istaknuti najbrojnija BK Novska koja se vratila i sa pregršt medalja.

Nakon Velike Gorice i Zagreba, 23.01.2016. slijedi nam treći krug u Novskoj. Voditelj turnira bio je Darko Ivan Vidaković, turnir je trajao 5 sati i u tom segmentu možemo biti jako zadovoljni.Čestitke svim sudionicima i klubovima u regiji koji su obilježili ovaj prekrasan dan .

RK svi

Rezultate drugog kruga regionalnog kupa možete pogledati na linku http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=CC023BED-BCF4-465F-864B-A3C5BEA6A9EE Tablice i konačne rezultate imat ćete uskoro na webici regionalnog kupa. Hvala svima!

RK logo

PH jupi


Dan Grada Velike Gorice