Prijava

Vaša prijava

Kapetan Ninja potpisao do 2023.

[]

Ni 155 utakmica u goričkom dresu, u kojima je postigao 19 golova i podijelio 15 asistencija, nije ni izbliza dovoljno Matiji Dvornekoviću (32). Kapetan Ninja produžio je ugovor sa svojim klubom, koji mu je istjecao na kraju ove sezone, na još dvije godine, pa će član Gorice ostati najmanje do ljeta 2023. godine.

– Izuzetno sam sretan, ali prije svega sam zahvalan predsjedniku Črnku, cijeloj upravi kluba i stručnom stožeru na ukazanom povjerenju. Na meni je da nastavim davati sve od sebe, pružati što bolje partije i doprinositi momčadi na način na koji sam doprinosio i do sad. Pritom se, naravno, nadam da će rezultati svake godine biti sve bolji – kazao je Dvorneković.

Odradio je i fotografiranje s dresom, njegovu desetku zamijenio je broj 2023., no to je već daleka budućnost. Ona bliža donosi rasplet borbe za europsko mjesto, što u goričkom slučaju znači gostovanje kod Rijeke na Rujevici u subotu od 17 sati.

– Evo, kolo prije kraja skupili smo 59 bodova i samo spletom raznih okolnosti i dalje nismo osigurali mjesto u Europi. Čeka nas još ta utakmica na Rujevici, zadnje kolo u kojem je ‘milijun’ kombinacija, ali nama je najvažnije da ovisimo sami o sebi. Sigurno ćemo se postaviti sa željom da idemo na pobjedu, pa ćemo vidjeti što će nam to na kraju donijeti – istaknuo je Ninja.

Za Goricu je debitirao još 21. kolovoza 2010. godine, prije gotovo 11 godina, no sve što je pokazivao u posljednje tri sezone, a posebno kroz ovo posljednju, vrlo dobro objašnjava zašto je Ninja i dalje potreban Gorici.


Uskrsna čestitka