Prijava

Vaša prijava

Zabavno i opuštajuće iskustvo u Kravarskom – isprobajte sviranje bubnjeva

[]

U sklopu projekta Pokrenimo KOK, bubnjar glazbene grupe Zabranjeno pušenje Branko Trajkov Trak održat će u srijedu, 19. svibnja, u 18 sati u Društvenom domu u Kravarskom radionicu bubnjanja.

– Radionica je besplatna i nije potrebno nikakvo predznanje. Stvarno je zabavno i opuštajuće, dođite! – poručili su organizatori i dodali kako je projekt Pokrenimo KOK sufinancirala EU iz Europskog socijalnog fonda te Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Branko Trajkov – Trak, dugogodišnji je bubnjar rock grupe Zabranjeno pušenje i član Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika. Član je skupine Shaderwan Code. Svira bubnjeve, gitaru, tapan, indijsku tablu, tarabuku i frame drums. 2000 godine u sklopu Z.P. pokreće glazbene radionice za djecu žrtve mina. Otad kreira vlastiti program terapijskih bubnjarskih radionica te ga izvodi za šaroliki krug korisnika – od djece sa posebnim potrebama do korporativnih profesionalaca. Ovlašteni je bubnjar i pjevač za izvođenje rituala Sun-Moon Dance – tradicije Picuris Pueblo indijanaca iz New Mexica- SAD.