Prijava

Vaša prijava

Hollywoodska prevara na Matineji za umirovljenike

[]

Akcijska komedija Hollywoodska prevara nova je filmska poslastica koju je Kino Gorica pripremilo za prikazivanje na Matineji za umirovljenike. U petak, 28. svibnja, u 11 sati umirovljenici ovaj film, u kojem glume Robert De Niro, Morgan Freeman, Tommy Lee Jones, Emile Hirsch i Zach Braff, mogu pogledati besplatno.

– Max Barber je producent niskobudžetnih filmova koji će napraviti sve da snimi svoj film. Njegov posljednji film propada u kinima i ostavlja ga u dugovima prema zloglasnom mafijašu Reggieu. U isto vrijeme, ostarjela zvijezda filmova, Duke Montana razmišlja o samoubojstvu. Spletom okolnosti Max saznaje kako, u slučaju pogibije glavnog glumca na setu koji je osiguran, producentima ostaje novac od osiguranja. U tome vidi sjajnu priliku te odluči snimiti novi film u kojem će mu glavni glumac biti nitko drugi do Duke Montana – stoji u opisu filma.

 

Dodajmo i kako se program Matineja za umirovljenike, namijenjen pripadnicima strije životne dobi, prikazuje još od travnja 2015. godine. Na ovaj način želi se i ovom dijelu građana koji zbog malih mjesečnih primanja rijetko odvajaju novac za kino ulaznicu, a zakinuti su i za mnoge druge kulturne programe, omogućiti da besplatno pogledaju poneki zanimljiv film.