Prijava

Vaša prijava

Svijet je još korak bliže: Ryanair poletio s piste našeg aerodroma!

[]

U trenucima kad je pandemija, nadamo se i vjerujemo, na svom konačnom izmaku, kad se stvari nekako polako vraćaju u normalu, dogodila se velika stvar za vitalan dio tog, starog normalnog načina života – za putovanja po cijelom svijetu. Naime, prvi put je s piste Međunarodne zračne luke Franjo Tuđman poletio zrakoplov Ryanaira, tvrtke čuvene po dostupnim cijenama.

“Ryanair, najveća europska zrakoplovna kompanija, danas je obilježila prvi let u Zagrebu na novoj liniji koja će prometovati dva puta tjedno za Bruxelles Charleroi. Ryanair je najavio i drugu liniju za, Milano Bergamo, koja će krenuti od 17. lipnja, dok će tri linije do Göteborga, Londona Stansteda i Rima Ciampina biti dostupne od 23. srpnja, kada će prvi zrakoplov Ryanaira biti baziran u Zagrebu.

Puni red letenja Ryanaira iz Zagreba za ljeto 2021. bit će dostupan od rujna, kada će se drugi zrakoplov bazirati u Zagrebu te će se otvoriti još devet novih ruta prema Njemačkoj, Francuskoj, Norveškoj, Švedskoj i Crnoj Gori”, objavili su iz zagrebačke zračne luke, koju mi volimo nazivati i velikogoričkom…

Svijet je, eto, došao još korak bliže našem gradu.