Prijava

Vaša prijava

Ryanair će povezivati Zračnu luku Franjo Tuđman s 14 novih odredišta, danas obilježen prvi let


Ryanair, najveća europska zrakoplovna kompanija, danas je obilježila prvi let u Zagrebu na novoj liniji koja će prometovati dva puta tjedno za Bruxelles Charleroi. Ryanair najavio je i drugu liniju za Milano Bergamo koja će krenuti od 17. lipnja, dok će tri linije do Göteborga, Londona Stansteda i Rima Ciampina biti dostupne od 23. srpnja, kada će prvi zrakoplov Ryanaira biti baziran u Zagrebu.

Puni red letenja Ryanaira iz Zagreba za ljeto 2021. bit će dostupan od rujna kada će se drugi zrakoplov bazirati u Zagrebu te će se otvoriti još devet novih ruta prema Njemačkoj, Francuskoj, Norveškoj, Švedskoj i Crnoj Gori.

– Kako bi proslavio prvi let u Zagrebu i službeni početak ljetne sezone, Ryanair je pokrenuo prodaju sjedala za samo 19,99 eura za putovanja do 31. listopada, koja se moraju rezervirati do 4. lipnja u ponoć. Budući da se karte po ovim izuzetno povoljnim cijenama brzo rasprodaju, kupci bi se trebali prijaviti na www.ryanair.com kako ne bi propustili ovu priliku., rekla je voditeljica prodaje i marketinga Ryanaira za Srednju i Istočnu Europu i Balkan, Olga Pawlonka.

-Drago nam je što smo dočekali prvi let Ryanaira u zagrebačkoj zračnoj luci. Počevši sa letovima za Charleroi, Ryanair će povezivati Zračnu luku Franjo Tuđman s 14 novih odredišta za manje od 3 mjeseca. Uzbuđeni smo jer ovo je tek početak, a u bliskoj budućnosti grad Zagreb bit će pristupačniji nego ikad i dodatno će se potvrditi kao tzv. city break odredište zahvaljujući najboljoj povezanosti u povijesti Zračne luke Franjo Tuđman.-istaknuo je voditelj razvoja ruta Međunarodne zračne luke Zagreb, Yavuz Aytis.