Prijava

Vaša prijava

FOTO Radovi u Tomaševićevoj u punom jeku, trajat će do početka kolovoza

[]

Radovi na rekonstrukciji Tomaševićeve ulice traju već nešto više od mjesec dana, a kako napreduju danas je provjerio gradonačelnik Krešimir Ačkar koji je sa svojim suradnicima obišao gradilište. Rekonstrukcija ove ulice, podsjetimo, podrazumijeva radove na 220 metara kolnika koji će dobiti i novu vodovodnu mrežu, oborinsku odvodnju, pješačke staze te parkirna mjesta.

– Radovi su organizirani u dvije faze, a nakon toga će se cesta asfaltirati u jednom komadu. Također, u sklopu programa održavanja cesta radimo i na sanaciji dijela Tomaševićeve koja ide prema dječjem vrtiću. Radi se o stotinjak metara gdje je, također, Vodoopskrba zamijenila cjevovod, a po završetku radova ćemo postaviti rubnjake i asfaltirati cestu – objasnio je Dubravko Katulić, pročelnik Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i promet.

Radovi bi trebali biti gotovi početkom kolovoza.

– Završetkom radova ovaj kvart dobiva jedan sasvim novi izgled. Uređenje ove ulice je samo kruna, dosad je većina zgrada energetski obnovljena, obnovljeno je malonogometno igralište, napravljeno je igralište za odbojku na pijesku sa svim popratnim sadržajima i, prije nekoliko godina, novi objekt dječjeg vrtića. Kada ovdje radovi završe, ovim dijelom grada ćemo se ponositi i s ponosom ga pokazivati – kazao je gradonačelnik Ačkar.

Galerija fotografija