Prijava

Vaša prijava

Legacy superjunaci uz vašu pomoć pripremit će iznenađenje za štićenike Doma za nezbrinutu djecu

[]

Ekipa goričkih humanitaraca, svima znana kao VG Legacy danas je uputila još jedan poziv prema svima koji su voljni pomoći i odazvati se na još jednu akciju. Ono što je važno, potrebno je brzo djelovati, jer petak samo što nije. Dan koji će djeci iz Doma za nezbrinutu djecu ponovno izmamiti osmijeh na lice.

-Pripremamo jednu hitnu i bitnu akciju, te nam je potrebna vaša pomoć. Naime, naši Legacy superjunaci peglaju svoja odijela i spremaju se za jednu veliku proslavu i iznenađenje! U petak, 18. lipnja slavimo uspješan kraj školske godine i 11. rođendan jednog od štićenika Doma za nezbrinutu djecu. – kažu iz VG Legacya.

U Domu je oko tridesetak štićenika starosti od sedam do 18 godina, a plan je da svako dijete dobije paketić, a slavljenik naravno i rođendanski poklon.

Prikupljaju se grickalice (chips, smoki, štapići, itd…), igračke (tipa autić, legići, barbika…), dezodoransi/ kremice/sjajila/labela, a naravno dobro će doći i ono čega se možda ovi superjunaci nisu sjetili, a razveselilo bi dječicu.

Donacije prikupljaju do četvrtka u 20 sati, a za primopredaju se javite OVDJE.