Prijava

Vaša prijava

Nakon obrazovanja u Umjetničkoj školi Franje Lučića ovi mladi ljudi briljirali su na prijemnim ispitima

[]

Velik broj učenika uz redovno osnovnoškolsko i srednjoškolsko obrazovanje, pohađa još jednu školu te tako stječe glazbeno obrazovanje. Puno je tu uloženog truda, vremena, odricanja, a kad nakon svega dođu rezultati možemo biti ponosni. Pogotovo kada znamo u koliko otežanim uvjetima se u školama, a pogotovo glazbenim radilo posljednje dvije školske godine. Upravo puni ponosa javili su nam se iz Umjetničke škole Franje Lučića iz Velike Gorice čiji su učenici briljirali na prijemnim ispitima za nastavak svojeg glazbenog obrazovanja.

Oboistica Ema Jančetić iz klase profesora Marka Požgaja položila je prijemni ispit na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, kao prva na listi. Pjevačica Amalija Čehulić iz klase profesorice Adrijane Pintar Madić  položila je prijemni ispit na Institutu za crkvenu glazbe u Zagrebu, dok je violist Josip Veselić položio prijemni ispit na Glazbenom odjelu Umjetničke akademije u Splitu. Josip je maturirao u klasi gostujućeg profesora Krešimira Petra Pustičkog, a prethodno je dugi niz godina učio violinu u klasi profesorice Zinke Holy Marijan.

Ovi sjajni uspjesi samo su potvrda izvrsne kvalitete rada učenika i nastavnika Umjetničke škole Franje Lučića, čija je zgrada već sad pretijesna za sve glazbene i plesne programe koji se u njoj odvijaju.