Prijava

Vaša prijava

FOTO: Posljednje ljetno masovno cijepljenje u Velikoj Gorici

[]

 

10.07.2021. Masovno cijepljenje drugom dozom Pfizera i Astra Zenece. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Serija masovnih cijepljenja velikogoričkih građana nastavljena je i jučer (subota, 10.07.2021.) u holu Srednje škole s početkom u osam sati, ali ponešto modificirano u usporedni s prethodnima. Voditeljica Doma zdravlja Velika Gorica Ljubica Zrno pojasnila je promjenu:

10.07.2021. Masovno cijepljenje drugom dozom Pfizera i Astra Zenece. Ljubica Zrno, voditeljica Doma zdravlja Velika Gorica. Foto: David Jolić/cityportal.hr

– Pripremili smo doze cjepiva za one koji su već primili prvu dozu i pozvali smo nekoliko stotina osoba cijepljenih Pfizerom i dvije stotine cijepljenih Astra Zenekom da dobiju drugu dozu. Zbog toga je cijepljenje obavljano na samo pet stolova (4+1). Efikasnost je bila maksimalna, svi Pfizerovi su došli, Astra Zeneku je dobilo njih 250, ali i prvu dozu Pfizera dobilo je čak 400 osoba, koje su samoinicijativno došle!

10.07.2021. Masovno cijepljenje drugom dozom Pfizera i Astra Zenece. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Voditeljica Zrno je još dodala, osobe koje su dobile prvu dozu Pfizera trebaju se u predviđenom roku javiti u Dom zdravlja da bi bile cijepljene drugom dozom. Naime, jučerašnjim danom završena je ljetna serija masovnih cijepljenja u Velikoj Gorici, nastavak bi mogao uslijediti u rujnu 2021. godine.

Galerija fotografija