Prijava

Vaša prijava

Idući ponedjeljak gorički vijećnici raspravljat će o rebalansu proračuna

[]

Vijećnici goričkog Gradskog vijeća u ponedjeljak 26.srpnja sjest će po drugi puta u svoje vijećničke klupe i raspravljati o 10 predloženih točaka dnevnog reda.
Svakako među glavnim točkama je izvršenje Proračuna za 2020.godinu kao i rebalans proračuna za 2021.godinu. Također, vijećnici će imati prilike čuti i brojna izvješća, poput onog o programu građenja i održavanja komunalne infrastrukture, te izvješća o provedbi programa javnih potreba za djecu, u predškolskom odgoju i obrazovanju, sportu, školstvu, kao i tehničkoj kulturi.

Doznat ćemo i kako se sprječavalo ilegalno odbacivanje otpada u okoliš i uklanjanje istog, a osnovat će se i Povjerenstvo za zakup i prodaju poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu države na području grada. Glasat će se i o davanju ovlaštenja gradonačelniku za potpisivanje Ugovora o kupoprodaji nekretnine kao i ovlaštenje za potpisivanje II. Aneksa Ugovoru o sakupljanju i zbrinjavanju napuštenih ili izgubljenih životinja.

Na dnevnom redu je i prijedlog o raspoređivanju sredstava za rad političkih stranaka zastupljenih u vijeću, a tu je i izbor radnih tijela Gradskog vijeća po odborima.

Sjednica Gradskog vijeća je u ponedjeljak u vijećnici Pučkog otvorenog učilišta u 9 sati.