Prijava

Vaša prijava

Mrtav pijan polijevao kuću benzinom u kojoj su se nalazili žena i dvoje djece uz prijetnju da će sve zapaliti

[]

Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom zbog kaznenih djela prijetnja, dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom i nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

-Provedenim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni u četvrtak, 5. kolovoza u noćnim satima, na lekeničkom području, pod utjecajem alkohola od 3,12 promila polijevao kuću benzinom u kojoj su se nalazili žena i dvoje malodobne djece uz prijetnju da će sve zapaliti. On je pri tom prijetio ženi, djeci i svojim roditeljima da će ih usmrtiti. – javlja Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Osumnjičeni je uhićen, a u sklopu kriminalističkog istraživanja, po nalogu suda, obavljena je pretraga doma i drugih prostorija kod osumnjičenog te je pronađena i oduzeta poluautomatska puška.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, osumnjičeni je zbog navedenih kaznenih djela uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.