Prijava

Vaša prijava

FOTO: Bakljada i vatromet na završetku Malonogometne lige VG Sjever u Kosnici

[]

Prva malonogometna liga VG Sjever – finalni dan. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Prva malonogometna liga VG Sjever završena je jučer (subota 14.08.2021.) na igralištu u Kosnici utakmicama zadnjeg 11. kola i spektakularnom podjelom priznanja i pehara najboljim pojedincima i momčadima.

Suvereni pobjednik prvog izdanja ‘MNL VG Sjever 2021’ je momčad Kurilovca, koja je pobjedničku titulu osigurala već nakon 9. kola. U posljednjem kolu za 2. mjesto konkuriralo je 5 momčadi, a zabilježeni rezultati smjestili su Kosnicu na mjesto iza pobjednika te Pleso na 3. mjesto.

 

Pojedinačna priznanja dodijeljena su igračima Kurilovca i Šćitarjeva: Leon Klasnić (Kurilovec) proglašen je najboljim igračem, Mihael Odrčić (Kurilovec) je najbolji vratar, a Domagoj Matić (Šćitarjevo) je najbolji strijelac s 13 pogodaka. Selnica je dobila pehar za Fair play.

Josip Vlašić, koordinator MNL VG Sjever, sa svojom brojnom ekipom odlično je pripremio finalni dan Lige, od igrališta do gastronomske ponude te izborom benda za raspjevanu i rasplesanu feštu.

 

Sva priznanja, pehare i nagrade uručio je Krešimir Ačkar, gradonačelnik Grada Velike Gorice. Spektakularnu komponentu svečanom ceremonijalu dodali su bakljada (12 baklji za 12 momčadi) i vatromet.

Galerija fotografija