Prijava

Vaša prijava

Vatrogasci Zagrebačke županije u borbi s požarima

[]

U subotu, 28. kolovoza zabilježene su dvije intervencije, jedna kod Ivanić Grada, druga u objektu kod Svetog Ivana Zeline.  Oba požara izbila su u jutarnjim satima.

Na autocesti A3 u smjeru Zagreba, kod Ivanić Grada, oko 7 sati, zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći. Prilikom sudara između teretnog vozila i više osobnih vozila ozlijeđeno je jedanaest osoba. Na intervenciji spašavanja osoba iz vozila sudjelovalo je 16 vatrogasaca iz JVP Ivanić Grad, DVD-a Ivanić Grad i DVD-a Križ, sa šest vatrogasnih vozila. Intervencija vatrogasaca završila je u 10:15 sati.

DVD Sv Ivan Zelina, pozar Psarjevo, Zagrebačka županija, Foto: DVD Sv Ivan Zelina

Vatrogasno operativno središte Zagrebačke županije jučer je, oko 10 sati, zaprimilo informacije i o požaru skladišnog objekta u Donjem Psarjevu, u Sv. Ivanu Zelini. Riječ je o požaru skladišnog prostora površine 1000 m². U požaru je izgorio jedan dio krovišta i skladišnog prostora za stočnu hranu.

U gašenju požara sudjelovao je 41 vatrogasac iz DVD-ova: Blaževdol, Sveti Ivan Zelina, Komin, Bedenica i Paukovec, s deset vatrogasnih vozila. Požar je uspješno ugašen, 7 sati kasnije, oko 17 sati.


Dinamu Jakovlje tri boda iz Vukovine

Pobjede kadeta, pretkadeta i dječaka U13 i U12