Prijava

Vaša prijava

Igor Matić iz Taekwondo kluba Velika Gorica izabran za trenera juniorki reprezentacije

[]

Glavni trener i tajnik Taekwondo kluba Velika Gorica, Igor Matić izabran je za glavnog trenera ženske juniorske reprezentacije Hrvatske. Upravni odbor Hrvatskog taekwondo saveza imenovao ga je za mandatno razdoblje od 2021. do 2024.godine. Kao trener će prvi puta nastupiti već u studenom kada će se održati Europsko juniorsko prvenstvo.

Matić je od 2016.godine član stožera juniorske reprezentacije

-Čestitke našem treneru i nadamo se kako će opravdati svoj rad u nacionalnoj selekciji kako je to do sada radio u našem klubu.- poručili su iz kluba.

Taekwondo klub Velika Gorica poziva sve zainteresirane, s naglaskom na djecu od vrtićkog do školskog uzrasta da se upišu na treninge u narednoj godini. Ovaj olimpijski sport možete i isprobati na dva tjedna, potpuno besplatno u goričkom klubu.

Klub postoji već 11 godina u kojima je ostvario brojne rezultate na svjetskim i europskim prvenstvima i preko 50 osvojenih medalja na brojnim inozemnim natjecanjima. I u Hrvatskoj klub broji preko 500 medalja na različitim turnirima, a članovi kluba u svim dobnim kategorijama godinama su prvaci na državnim prvenstvima. Iz kluba pozivaju sve zainteresirane da postanu dio te tradicije. 

Više o upisima i klubu.