Prijava

Vaša prijava

MUP prodaje 155 vozila, početna cijena svega 600 kuna!

[]

Ministarstvo unutarnjih poslova prodaje rashodovana vozila. U ponudi je 155 vozila s početnom cijenom već od 600 kuna za pojedino vozilo, a javna dražba održat će se u subotu 25. rujna u 10 sati, u organizaciji Cepelin obrta iz Velike Mlake.

Pravo prisustvovanja i sudjelovanja imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10 % početne cijene za svako vozilo iz grupe prema navedenim terminima, uz uvjet da s jednom uplatnicom dražbi može pristupiti samo jedna osoba, i to pod uvjetom da je uplaćena jamčevina vezana za to vozilo koje se nalazi u grupi prema navedenom rasporedu. Minimalna jamčevina iznosi 200,00 kuna. Prilikom uplate potrebno je obavezno naznačiti za koje vozilo se plaća jamčevina. Osoba koja uplati jamčevinu za pojedino vozilo, a isto vozilo ne bude licitirano, smatra se da je odustala od kupovine i time gubi pravo na povrat uplaćene jamčevine.

Javna dražba će se održati 25. rujna 2021. u prostoru obrta CEPELIN, na lokaciji Pavlinska ulica 5, Velika Mlaka, s početkom u ­­10 sati. Sva vozila mogu se pregledati 23. i 24. rujna 2021., od 9 do 13 sati, na lokaciji Nikole Kramarića bb, Velika Mlaka.

S obzirom na epidemiološku situaciju i poštivanje mjera socijalnog distanciranja, predmeti dražbe su razvrstani u 4 skupine po 39 vozila.

Više informacija o sudjelovanju i pravilima javne dražbe te kompletna ponuda nalazi se OVDJE.