Prijava

Vaša prijava

Mrtav pijan s poništenom vozačkom bježao pred policijom, na kraju završio u zatvoru!

[]

Filmska potjera za pijanim vozačem odvijala se u ponedjeljak 20.rujna 2021. središtem našega grada. Utjecaj alkohola očito je ohrabrio 46-godišnjaka koji je inače ima zabranu upravljanja vozilom da bježi pred policijom, vjerojatno uvjeren kako će im ovaj put uspjeti izmaći.

Kako doznajemo od policije dotični je osobnim automobilom marke Opel zagrebačkih registarskih oznaka, vozio Ulicom Matice hrvatske u Velikoj Gorici, dok je prethodno u više navrata ignorirao upaljene zvučne i svjetlosne signale na službenom policijskom vozilu odnosno odbijao se zaustaviti na znakove ovlaštene osobe.

– U konačnici 46-godišnjak je zaustavljen te je obavljenim nadzorom vozila i vozača od strane policijskih službenika utvrđeno kako je vozio pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2,31 promila u organizmu, pod zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije te dok mu je vozačka dozvola poništena zbog sakupljenih kaznenih bodova – kažu iz Policijske uprave zagrebačke.

Po utvrđenom vozač je uhićen te je po otriježnjenju prepraćen na nadležni sud gdje mu je izrečena nepravomoćna zatvorska kazna u trajanju od 60 dana, dok je temeljem rješenja o zadržavanju prepraćen u zatvor na 12 dana.