Prijava

Vaša prijava

Gorica bez Lovrića i još petorice u Šibeniku: ‘Nema kukanja, idemo po bodove!’

[]

Dva teška i bolna poraza su iza nogometaša Gorice, nije lako zaboraviti rasplete poput onih u ogledima s Osijekom i Rijekom, ali vremena za plakanje, za žaljenje za propuštenim – nema! Samo pet dana nakon Rijeke na redu je i 11. kolo HNL-a, koje će na Šubićevcu otvoriti Šibenik i Gorica. Najvažnija vijest glasi: Kristijan Lovrić ima žute kartone!

– Da, opet nećemo biti kompletni, jer osim Lovrića, kartonirani su i Doka, Pršir i Delfi, i dalje nemamo Steenvoordena… Ali dobro, nema kukanja, imamo dovoljno igrača, svi oni dobro i naporno rade za prilike poput ove. Vjerujem da će oni koji uđu te prilike i iskoristiti, da ćemo odigrati dobru utakmicu i uzeti bodove – optimistično kaže trener Krunoslav Rendulić.

Energija je i dalje tu, ta dva vezana poraza nisu ga poljuljala, kao ni svi problemi koji nailaze putem, ali svjestan je Rendulić koliko bi važno bilo dobiti utakmicu u Šibeniku. I koliko slatko, jer igrat će se u gradu u kojem je živio, protiv kluba u kojem je radio, na stadionu koji mu je gotovo dvije godine bio dom. Rastanak je bio daleko od idiličnog…

– Puno se toga u međuvremenu promijenilo u Šibeniku od mog odlaska, praktički cijela momčad je nova, a i druge su okolnosti. Mi smo igrali s igračima iz druge lige, borili se kako smo znali, a sad je Šibenik u stanju dovesti i, primjerice, igrače Hajduka, i to s imenom i prezimenom. Dobar je Šibenik ove sezone, dokazuje to iz kola u kolo, posebno su opasni prema naprijed, no vjerujem da ćemo mi znati odgovoriti na to – kazao je Rendulić.

U momčad se vraćaju Jovičić, Krizmanić i Kalik, sva trojica će vjerojatno i startati, a sredinu će držati Hrvoje Babec i Elvis Sarić, budući da ni Junior Martinsson nije u konkurenciji zbog ozljede ruke. Zamjenu za Lovrića trener Gorice pokušat će pronaći ili u Martinu Šroleru ili u Toniju Fruku, a svi oni zajedno pokušati će pronaći put do pobjede.

Prošle sezone Gorica je uzela deset od mogućih 12 bodova iz susreta sa Šibenikom, idealan je trenutak za nastavak serije…


Obavijest kandidatima za zapošljavanje