Prijava

Vaša prijava

Derbi u Buševcu bez pobjednika, Vatrogasac Kobilić opet na vrhu

[]

Nakon subote, preostalih 11 klubova NS Velika Gorice odigralo je u nedjelju 3. listopada 2021. svoje prvenstvene utakmice.

Mraclin nastavlja vrlo dobro u novom četvrtom rangu a nova žrtva bio je TOP Kerestinec. U svojem stilu nastavljaju i Gradići ali u negativnom smislu jer su doma izgubili od Croatije iz Hrastja.

Turopoljac je malo usporen kao vodeći u petom rangu jer je u Buševcu odigrao tek 1:1. Kučani su imali više loptu u nogama, bolje kombinirali, izgledali brži ali i neefikasni. Polet je vrebao iz kontri i jedna je u prvom poluvremenu urodila plodom za vodstvo 1:0. U nastavku Turopoljac je još više pritiskao, izradio nekoliko dobrih prigoda te u finišu utakmice i izjednačio iz slobodnog udarca (pogledajte na fotografiji taj trenutak).

Navijači zelenih tražili su u drugi gol za pobjedu, a pravo je čudo kako ga u petoj minuti nadoknade nisu primili. Sijevnula je kontra Poleta, uslijedio je centaršut s desna a napadač domaćih sam kao duh glavom je s pet metara po sredini snažno pucao u zemlju a onda se lota odbila zamalo iznad grede. Bilo je to teže promašiti nego zabiti. Ipak, u Poletu mogu biti zadovoljniji jer imao je ranije i Turopoljac isto takve prigode.

U istom rangu Kupa je od Rakovog Potoka popila pet komada, Lomnica je u Bedenici osvojila vrijedan bod, a u Obrezini u pravoj golijadi Mladost je izgubila od Bregane 3:5. Kod šestoligaša nije bilo iznenađenja. Vatrogasac Kobilić je očekivano svladao u gostima Posavec i momčad trenera Nine Matkovića zasjela je na vrh poretka. Meštrica je slavila u Lonjici a Buna tugovala u Ostrni.

DANAŠNJI RASPORED UTAKMICA

4. HNL središte B, 8. kolo

Gradići – Croatia Hrastje 1:2 (za Gradiće zabio Božić)

Mraclin – TOP Kerestinec 1:0 (Igor Hajduk)

JŽNL, 8. kolo

Kupa – Rakov Potok 0:5

Strmec (B) – Lomnica 2:2 (za Lomnicu zabio Mandura 2)

Polet (B) – Turopoljac 1:1 (Šestak/Horvat)

Mladost (O) – Bregana 3:5 (za Mladost Sudec, Hercigonja, Ivančić)

1. ŽNL istok, 6. kolo

Ostrna – Buna 2:0

Posavec – Vatrogasac (K) 1:2 (Kovačević/Novak, Ivkić)

Lonja – Meštrica 1:4 (za Meštricu Augustić 2, Pagadur, Britvec)


30.Obljetnica 153.brigade