Prijava

Vaša prijava

VIDEO Gorica ima svog MMA majstora: Ovako to radi 19-godišnji Dario Grgić…

[]

Dario Grgić ima 19 godina, a već s 12 je ušao u svijet borilačkog sporta. U ozbiljna natjecanja krenuo je prije gotovo dvije godine kroz jiu jitsu, o čemu smo i pisali u siječnju 2019. godine. U međuvremenu je Dario još malo odrastao, postao bolji i snažniji, a vrijeme korone iskoristio je za značajnu nadogradnju svojih vještina. I za promjenu smjera.

Tako je u subotu Dario prvi put izašao u ring kao MMA borac i odmah pokazao kako je pred njim jako lijepa budućnost. Prvo je slavio u polufinalu, a zatim i u finalu pokazao da je bolji od Noela Perkovića iz pulskog kluba Trojan, štićenika Zelga Galešića. Kako je izgledala finalna borba možete pogledati ovdje, Darijeva borba kreće od 01:00…

 

Nakon odrađenih prvih borbi u MMA-u, Dario je odlučio na društvenim mrežama zahvaliti svima koji su bili uz njega u vremenu iza nas.

“Jučer sam nastupio na FNC amaterskoj priredbi i tako debitirao u MMA sportu. Imao sam dvije borbe i ostvario dvije pobjede, pa bih sad, kad su se emocije slegle, htio zahvaliti ljudima koji su veliki dio ove medalje.

Htio bih se zahvaliti mom glavnom treneru Dominiku Etlingeru na svim savjetima tijekom priprema, na svoj podršci tijekom cijelih priprema i turnira. Bio je tu za mene svaki dan, 24 sata na dan, zajedno smo prolazili sve, od izgradnje baze do zadnjih sparinga, kao i skidanja kilograma, i siguran sam da bez njega ne bih ovako dominantno odradio turnir. Ne mogu riječima opisati koliko sam zahvalan.

Hvala i mom treneru Marku Bošnjaku, koji je sa mnom već sedam godina, na svoj pomoći u poboljšanju mojih kickboksačkih i BJJ vještina te izdvajanju svog slobodnog vremena za rad samnom. Hvala i mojim dečkima iz BJJ Fight Factory Velika Gorica na sparinzima i podršci.

Hvala dečkima iz Hrvačkog kluba Lokomotiva Zagreb na radu na poboljšanju mojih hrvačkih vještina. Hvala Marku Budinščaku i njegovim dečkima iz HK Lika na sparinzima i savjetima tijekom priprema. Hvala Đaniju Barbiru na svim savjetima iz kuta i tijekom priprema. Hvala i mojim dečkima i curama iz American Top Team Zagreb, kao i trenerima Stipi Todoriću, Saši Drobcu, Draženu Forgaču i Ahmedu Labbanu na pomoći tijekom priprema”, objavio je Dario Grgić.

Čekamo nove borbe…