Prijava

Vaša prijava

Gorička flautistica Lora sanja velike snove, a da bi ih ostvarila treba vašu pomoć!

[]

-Vjerujem da kad nešto silno želiš, život pronađe način da ti to da… ali ne da ti daruje, već te kroz proces i učenje vodi do tvojeg cilja.

Bok! Zovem se Lora, imam 20 godina i živim u malom gradiću blizu Zagreba, glavnog grada Hrvatske. Otkad znam za sebe voljela sam glazbu. Zato sam s 8 godina upisala glazbenu školu i počela učiti svirati flautu. Od samog početka osjetila sam veliku ljubav prema flauti. Vrlo rano sam počela sudjelovati na mnogim natjecanjima – državnim i međunarodnim te postizala odlične rezultate. Mnogi su me odmalena pitali čime se želim baviti u životu. Ja sam im uvijek spremno odgovorila – bavit ću se sviranjem flaute- započela je svoje obraćanje javnosti mlada Lora Likan Kelentrić nekadašnja učenica Umjetničke škole Franje Lučića u Velikoj Gorici.

Djevojka je to koja je nakon završetka osnovne i srednje glazbene škole upisala Muzičku akademiju u Zagrebu kako bi se dalje nastavila usavršavati kao glazbenica, ali tu se pojavio velik problem. Instrumenti, pa samim time ni flauta nije nešto što dođete u trgovinu i kupite za par kuna. Potreban je popriličan iznos koji si rijetki mogu priuštiti, pa je Lora odlučila potražiti pomoć.

-Flauta koju trenutno imam, još od osnovne glazbene škole, više ne zadovoljava uvjete profesionalne flaute koju bi trebala koristiti na akademiji. Nažalost moja obitelj i ja nemamo novčanih sredstava za kupnju takve profesionalne flaute te Vas zato molim za pomoć oko sponzorstva za kupovinu flaute kako bi dalje mogla nastaviti studij i ostvariti svoj životni san – baviti se onim što najviše volim. Ulažem veliki trud u svoje studiranje i postizanje uspjeha na natjecanjima koja su moja motivacija za daljnji trud i postizanje kvalitete. Moja flauta, nažalost, više nije u rangu programa koji sviram na Muzičkoj akademiji te tako nemam dovoljno mogućnosti za svoje kvalitetno napredovanje kao glazbenica. Zato Vas molim, da mi svojom novčanom donacijom omogućite kupovinu takvog instrumenta koji će zadovoljiti sve uvjete potrebne za daljnji studij i napredovanje u glazbi-kaže Lora.

-San mi je jednoga dana biti glazbenica koja će se usavršavati kod svjetski poznatih flautista. Želim svirati u orkestrima s kojima ću stjecati iskustva i širiti svoja glazbena znanja te jednoga dana ta znanja prenositi mladim budućim generacijama glazbenika. Također, svojim muziciranjem želim približiti ljudima ljepotu glazbe i pokazati kako glazbom možemo promijeniti svijet usrećujući druge notama ljubavi.

Ukoliko možete, pomozite Lori svojim donacijama u prikupljanju novčanih sredstava za kupnju nove flaute, a sve detalje potražite OVDJE.