Prijava

Vaša prijava

Kazališni amateri stižu u Buševec na Županijsku smotru

[]

Buševec će još jednom ugostiti kazališne amatere s područja naše županije. Ogranak Seljačke sloge Buševec, pod pokroviteljstvom Zagrebačke županije, u subotu 16.listopada, organizira 24.Smotru kazališnih amatera ZŽ.
Ovoga puta imat ćete priliku vidjeti četiri predstave. Iz Zaprešića stiže Max teatar koji će prikazati dvije predstave “Crvenkapica u prometu” namijenjena za predškolsku i školsku djecu od 1.do 4.razreda i “San Ivanjske noći”. Tu su i glumci Zelinskog amaterskog kazališta ZAMKA s predstavom “Fačuk” i Gradsko kazalište Jastrebarskom s predstavom “Balkanski špijun”.  Glumce će budnim okom pratiti selektorica Hrvatskog sabora kulture Sanja Nikčević, profesorica, teatrologinja i kazališna kritičarka.
– Zato dođite u subotu u Dom kulture Buševec gdje ćemo, uz sve epidemiološke mjere (osiguravamo maske, dezinficijens i razmak u dvorani), donijeti malo zabave u vaš život. Ulaz je besplatan – poručili su Ogrankaši.
RASPORED PREDSTAVA:
10,30-10,55h – Max teatar – Zaprešić – “Crvenkapica u prometu” (25 min) – predstava za predškolsku i školsku djecu od 1.-4.razreda
12,30-13,20h – Max teatar – Zaprešić – “San Ivanjske noći” (50 min)
16,00-17,00h – Zelinsko amatersko kazalište ZAMKA – “Fačuk” (60 min)
18,15-20,00 – Gradsko kazalište Jastrebarsko – „Balkanski špijun“ (105 min)

Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike