Prijava

Vaša prijava

Zajednica športskih udruga i saveza Zagrebačke županije produljila rok za prijavu programa u sportu

[]

Zajednica športskih udruga i saveza Zagrebačke županije produljila je rok za prijavu programa za uvrštenje u Program javnih potreba u sportu Zagrebačke županije u 2022. godini do 5. studenoga 2021. godine.

Projekcijom proračuna predviđeno je 6.125.000,00 kuna, a sredstva će se dodjeljivati za organizaciju međunarodnih, tradicionalnih i prigodnih priredbi, stipendije vrhunskih sportaša, skrb o perspektivnim sportašima, školovanje kadrova za rad u sportu, međunarodna natjecanja, treninge i natjecanja sportaša (županijski savezi), ali i funkcioniranje županijskog sustava sporta.

Pravo podnošenja programa imaju pravne osobe sa sjedištem/ prebivalištem u Zagrebačkoj županiji, a koje temeljem Zakon o sportu mogu obavljati djelatnost sporta i članice su Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije.

Tekst javnog poziva i upute za prijavitelje nalaze se ovdje, a više informacija može se dobiti na broj telefona 098/314-370 ili slanjem upita na e-mail adresu: sport@sport-zagrebacke-zupanije.hr.