Prijava

Vaša prijava

ARRK Gorica ostvarila odlične rezultate na Kupu RH u Slavonskom brodu

[]

Članovi Akrobatskog Akrobatski rock’n’roll kluba Gorica, s drugog Kupa RH održanog jučer u Slavonskom brodu, vratili su se bogatiji za 3 medalje. Ovo je tek drugo natjecanje u ovoj godini za plesače rock’n’rolla.

Zlatnu medalju osvojila je formacija “Lollipop” u kategoriji Malih formacija 3, a ovo im je druga uzastopna medalja za 1. mjesto. Srebro je osvojila formacija “Mustre” u kategoriji Velike formacije 1, a curama je ovo također druga uzastopna srebrna medalja. U kategoriji Ženskih juniorskih formacija, srebrnu medalju osvojile su i cure iz formacije “Bubblegum”.

31.10.2021. – Slavonski brod – ARRK Gorica bogatiji za tri medalje – foto:ARRK Gorica

Na natjecanju je nastupila i formacija “Spirit” koja je zauzela 4.mjesto u kategoriji Velike formacije 1 te formacija “Butterfly” koja je zauzela 7.mjesto u finalu Malih formacija 2.

– Ovi rezultati pokazatelji su velikog truda koji ulažu natjecatelji i njihovi treneri, a pred njima su još tri natjecanja do kraja godine. Jedno od tih natjecanja je i ono najvažnije u sezoni, a to je Prvenstvo Republike Hrvatske koje se treba održati ovog prosinca u Zagrebu – istaknuli su iz ARRK Gorica.

31.10.2021. – Slavonski brod – ARRK Gorica bogatiji za tri medalje – foto:ARRK Gorica