Prijava

Vaša prijava

Kurilovčani do bodova teže od očekivanog

[]

III HNL središte, 14. kolo

KURILOVEC – PONIKVE 1:0

Kurilovec je zamalo izbjegao krivi korak u utakmici s posljednjeplasiranom momčadi Ponikve na svom Udarniku. Dojam je kako su igrači trenera Senada Harambašića mislili “lako ćemo” i to im se moglo osvetiti. Gosti su se postavili agresivno i čvrsto, tako da je igračima Kurilovca bila potrebna velika strpljivost da dođu do napada s kojim bi ugrozili gol Ponikvi. Malobrojni gledatelji pogodak u prvom dijelu nisu vidjeli. Jedina zrela prilika bila je ona iz 44. minute kada je Đevad Selman nakon ubačaja Tomislava Grdenića pucao preko vrata iz blizine.
Gosti su prvi zaprijetili u drugom dijelu, u 52. minuti Vlado Berić je izašao pred vrata domaćih, na sreću Kurilovca nije pogodio čak ni okvir gola. Igrač odluke u drugoj dionici utakmice bio je tamnoputi Ugbede Musa kada je u 55. minuti pucao s nekih sedamnaest metara, lopta je odsjela u lijevom kutu gostujućeg golmana Antonija Orlovića. Strijelac kurilovečke momčadi opet je zaprijetio udarcem iz daljine desetak minuta kasnije, golman Ponikvi imao je popriličnih problema s loptom. U 78. minuti gosti u dobroj prilici preko Berića čiji udarac glavom nakon ubačaja vratar Leon Išek bez problema neutralizira. Sveukupni dojam s kurilovečkog Udarnika – momčad Kurilovca je napravila bolji rezultat od igre – nova tri boda kojima su učvrstili mjesto na sredini tablice.

Velika Gorica. SRC Udarnik. Gledatelja 50.
Sudac: Pavlešić (Duga Resa). Pomoćnici: Bučar (Duga Resa) i Sušanj (Ogulin).

STRIJELAC: 1:0 – Musa (55).

KURILOVEC: Išek, Grdenić (od 88. Završki), Marelja (od 82. Bukvašević), Musa, Popović, Tolj (od 88. Beganović), Selman (od 88. Župetić), Bakula (od 69. Zubak), Kušec, Radoš, Saiti. TRENER: Senad Harambašić.

PONIKVE: Orlović, Brcko, Berić, Adžaga, Mrkus (od 60. Preradović), Azizi, Andrašec, Vrančić (od 90. Radulović), Miklečić, Žejavac, Vukadin (od 60. Posarić). TRENER: Hrvoje Pipinić.

IGRAČ UTAKMICE: Ugbede Musa.