Prijava

Vaša prijava

Prijavite se na božićni sajam kreativaca “Nešto za bor, nešto za pod bor”

[]

Bliži nam se najljepše doba godine, a Udruga Vukovina u srcu i ove će godine organizirati božićni sajam kreativaca „Nešto za bor, nešto za pod bor“ koji će se održati 18.prosinca. Iz Udruge ističu kako im i ove godine mjere otežavaju da opušteno i s veseljem pripreme svoj sajam, a organiziranje će biti puno iznenađenja za sve.

Unatoč svemu, pozivaju sve zainteresirane za izlaganje da im se prijave do 5.prosinca i to ili putem messengera Vukovina info, na mail vukovina.u.srcu@gmail.com ili osobno, putem poznanstva s organizatorom.

Ono što je potrebno navesti u prijavi je ime i prezime izlagača odnosno naziv obrta ili “umjetničko ime”, broj mobitela i mail za daljnju komunikaciju te kratak opis/popis proizvoda koje predstavljate na sajmu.

– Od samog početka organizacije sajma, želja nam je da iz svakog sela u okolici Vukovine, dođe i predstavi se barem jedan izlagač, grupa, društvo ili ekipa. Veselimo se i prijavama naših prijatelja iz bližih i udaljenijih sela i gradova. U slučaju da se prijavite ali iz nekog razloga niste u mogućnosti doći na sajam, vaše proizvode za vas mogu izlagati članovi udruge Vukovina u srcu. “Nigdar ni bilo da nekak ni bilo” – ističu iz Udruge Vukovina u srcu.