Prijava

Vaša prijava

Buvljakuše pozivaju na novu akciju kako bi pomogle teško stradaloj Josipi Smolčić

[]

Iako već dugo ne mogu organizirati tradicionalni buvljak po kojemu su prije svega postale prepoznate među Goričanima, naše drage Buvljakuše unatoč svemu uvijek pronađu put kako pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Tako će ove godine prodavati božićne kolače Q’ART projekt Ilica za našu 20-godišnju sugrađanku Josipu Smolčić koja je teško stradala u prometnoj nesreći i za liječenje su joj potrebna financijska sredstva koja sama ne može skupiti, a o čemu smo pisali OVDJE.

-S obzirom da se nalazimo u najljepšem razdoblju godine, i bliži nam se Božić, odlučile smo se za prodaju božićnih kolača koji će se prodavati na Q’ART projekt Ilica. Slatki kutak će se nalaziti na križanju Ilice i Primorske ulice-kažu Buvljakuše te pozivaju sve ljude dobre volje koji se žele uključiti u akciju i ispeći koji kolačić.

-Tako bi nam pomogli da se skupi što više novaca za Josipu kojoj će ta donacija biti neophodno potrebna za daljnji tijek liječenja. Svaka pa i najmanja donacija je dobro došla i veselimo se da nas posjetite na našem štandu 19.prosinca u vremenu od 10-14:30 sati.