Prijava

Vaša prijava

Dvije osobe lakše ozlijeđene u prometnoj nesreći koju je izazvao pijani vozač

[]

U vremenu od 10.-13. prosinca 2021. godine od 22,00 do 06,00 sati na području policijske postaje Velika Gorica, temeljem plana PU Zagrebačke provedena je akcija „Nadzor vozača po utjecajem alkohola iili droga usklađena sa akcijama ROADPOL-a kojom prilikom je utvrđeno 19 ciljanih prekršaja.

Bilo je tu 8 prekršaja vozača pod utjecajem alkohola, 10 prekršaja nepropisne brzine i jedan prekršaj nevezanja pojasa za vrijeme vožnje.

10. prosinca 2021. godine u 21,55 sati, muškarac starosti 35 godina upravljao je osobnim automobilom, s utvrđenom koncentracijom alkohola u organizmu od 1,96 g/kg.

-Kretao se kolnikom državne ceste D-30 u smjeru jugoistoka u mjestu Velika Gorica. Dolaskom do raskrižja sa Velikogoričkom ulicom došlo je do prometne nesreće sa ozlijeđenom osobom u kojem su dvije osobe zadobile lakše tjelesne ozljede. Ova PP je naredbom istog smjestila u službene prostorije do otriježnjenja, a protiv istog je podnesen Optužni prijedlog nadležnom sudu i privremeno mu je oduzeta vozačka dozvola- kažu iz policije.

U vrijeme provođenja akcije tijekom vikenda dogodila se jedna prometna nesreća s ozlijeđenom osobom u kojoj su dva vozača zadobila lake ozljede.