Prijava

Vaša prijava

Policija ulovila 21-godišnjaka u vožnji bez položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola

[]

Tijekom prošlog vikenda na području policijske postaje Velika Gorica, temeljem plana PU Zagrebačke provedena je akcija „Pojačan nadzor vozila i vozača u dane vikenda“. Za vrijeme akcije utvrđeno je 11 prekršaja prekoračenja brzine u naselju, dva prekršaja vožnje prije stjecanja na upravljanje vozilom, po jedan prekršaj upravljanja neregistriranim vozilom i nekorištenja sigurnosne kacige, te dva prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola.

– Dana 20.prosinca 2021. godine u 03,20 sati, muškarac starosti 21 godinu upravljao je osobnim automobilom krećući se kolnikom Velikogoričke ulice u mjestu Staro Čiče u smjeru jugoistoka. Nadzorom je utvrđeno kako je upravljao vozilom prije stjecanja prava na samostalno upravljanje odnosno bez položenog vozačkog ispita te za vrijeme dok je u organizmu imao prisutnost alkohola u koncentraciji od 0.96 promila. Obzirom da je isti recidivist, na mjestu događaja je uhićen, smješten je u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola nakon čega će biti doveden na nadležni sud- kažu iz policije.

U vrijeme provođenja akcije dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom dok su se u ostalo vrijeme vikenda dogodile još tri prometne nesreće s materijalnom štetom.


Kap dobrote- zahvala