Prijava

Vaša prijava

Ogrankaši pozivaju na svoj tradicionalni božićni koncert

[]

U ovo predblagdansko vrijeme božićni duh i veselje, a kroz tradicionalne napjeve, uveseli će nas članovi Ogranka Seljačke sloge Buševec na svom Božićnom koncertu.

– Usprkos cijeloj situaciji koja nam ne da raditi onako kako bi mi to htjeli i uz male poteškoće, uspjeli smo pripremiti tradicionalni božićni koncert koji izvodimo još od 1995.godine. Iako smo ga prošle godine preskočili, ove smo se potrudili da ga pripremimo. Bit će svakako zanimljiv. Izvest ćemo neke starije stvari koje smo prije izvodili, ali pripremili smo i nešto novo – ispričao nam je predsjednik Ogranka, Nenad Rožić.

Ove godine, kao gosti na koncertu nastupit će Cura i Dečko, glazbeni dvojac, a čija je članica ujedno i članica Ogranka Seljačke sloge Buševec.

– Imamo i jedno iznenađenje, koje još ne želimo otkriti pa svi oni koji će doći na koncert će moći poslušati nešto vrlo zanimljivo – dodaje Rožić.

Koncert je u srijedu od 20 sati u crkvi sv. Ivana Krstitelja u Buševcu. Nakon koncerta, domaćini pozivaju sve na druženje u Etno zadrugu Buševec gdje su pripremili kuhano vino i kolače.