Prijava

Vaša prijava

Mještanin Kosnice uvatio lopova u krađi kobasica te ga zadržao do dolaska policije

[]

Gorička policija provela je kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjim muškarcem s područja Pakraca. Naime, dotični je u Velikoj Kosnici u periodu od 13. do 21.prosinca krao kobasice od mještana.

– U utorak 21.prosinca u večernjim satima, mještanin Velike Kosnice uhvatio je dotičnog u krađi kobasica koje je držao u pušnici neposredno pored obiteljske kuće. Na to lopov se dao u bijeg, no 39-godišnji muškarac uspio ga je dostići i zadržati do dolaska policije – pričaju nam iz goričke policije.

U spomenutom vremenskom periodu, lopov je uspio ukrasti oko 40 kilograma suhomesnatih proizvoda te time vlasniku nanio štetu od oko 2 tisuće kuna.
Nastavljenim kriminalističkim istraživanjem, ispostavilo se da je muškarac iz Pakraca isti dan pokušao provaliti u proizvodnu halu u vlasništvu tvrtke sa sjedištem u Obrezini.

– Isti je došao sa stražnje strane poduzeća te je tom prilikom preskočio žičanu ogradu u visini 2,5 metra. Ušao je u ograđeni prostor gdje je okolo razgledavao i pripremao se za krađu. Međutim i tu je reakcija građana bila odlična, a to je mještanin koji je u neposrednoj blizini orao i uočio počinitelja, koji je na kraju odustao od namjere – dodaju iz policije.

Inače, počinitelj je od ranije poznat drugim Policijskim postajama u Hrvatskoj, a koje su nakon ovog provedenog krim istraživanja, nastavile sa svojim istraživanjima.