Prijava

Vaša prijava

Obavijest kupcima: Evo kako za blagdane rade goričke trgovine

[]

Isplanirajte svoju kupnju na vrijeme jer uoči nadolezećih blagdana pojedine trgovine radit će prema posebnom rasporedu.

Kako ističu iz Konzuma, u petak na Badnjak i Staru godinu njihove trgovine u Velikoj Gorici radit će sve do 17 sati, osim one kod goričkog Vodotornja, a koja će raditi sve do 15 sati. Sve Konzumove poslovnice za Božić 24.prosinca, na blagdan Svetog Stjepana 26.prosinca te Novu godinu neće raditi.

– Bez obzira tražiš li super poklone koje ćeš staviti ispod božićnog drvca ili najbolje poslastice za najluđi novogodišnji party, kod nas ćeš pronaći sve na jednom mjestu. No oprez: nemoj da te blagdani zateknu – obavi svoju kupnju na vrijeme i na miru se pripremi za svečane blagdanske gozbe i vesele trenutke s dragim ljudima – poručili su iz Kauflanda, koji će u našem gradu na Badnjak raditi skraćeno do 16 sati, a na Staru godinu u kupovinu ćete moći sve do 18 sati. Na Božić i blagdan Sv.Stjepana te Novu godinu biti će zatvoreni.

Trgovina Spar na Tržnom centru kao i ona nasuprot Doma zdravlja, u petak će raditi skraćeno do 16 sati. U subotu na Božić će biti zatvorene, no u nedjelju ćete ipak moći obaviti kuponivu u ovoj trgovini, ali samo do 14 sati.

Skraćeno će na Badnjak raditi i Lidl. Na obje goričke lokacije u kupnju namirnica u ovaj trgovački centar možete do 14 sati, dok su za Božić i Štefanje zatvoreni.

Po namirnice u Eurospin u petak će raditi do 18 sati, na Božić i Novu godinu biti će zatvoren, a na Štefanje trgovina će raditi do 20 sati, a na Staru godinu biti će otvoren do 20 sati.