Prijava

Vaša prijava

POUVG: Kreću upisi na pripreme za državnu maturu

[]

Pučko otvoreno učilište Velika Gorica od idućeg tjedna upisuje maturante u program Pripreme za državnu maturu.

– Prvo polugodište je pri kraju, a još nisi počeo učiti za državnu maturu? Hvata te panika na samu pomisao o gradivu koje moraš ponoviti, a tu su i svakodnevni testovi, ispitivanja, ali i izvanškolske aktivnosti, hobiji ili treninzi… vikend je, naravno, svakome potreban za odmor ili izlazak van! Pitaš se kada i kako ponoviti sve ono što si učio četiri godine?  Od 1. veljače se možeš polako, sustavno, ali i povoljno pripremiti za maturu. Prednost je rad u manjim grupama.
Izaberi jedan od individualnih predmeta iz naše ponude, ovisno o fakultetu koji želiš upisati, kao i razinu koja ti je potrebna – naglasili su iz goričkog Pučko otvorenog učilišta.

Foto: POUVG

Upisi i prijave kreću 3. siječnja i trajat će sve do 10. siječnja 2022. godine, svaki radni dan 8 – 16 sati na Odjelu za obrazovanje.

– Naši predavači najbolje znaju kako učiti za maturu, na koje lekcije posebno obratiti pozornost, kojem se tipu zadataka najviše posvetiti… Oni te neće pretrpavati nebitnim informacijama, tjerati da naštrebaš napamet cijeli udžbenik ili zbirku zadataka, nego će ti na što jednostavniji način pomoći da utvrdiš gradivo, položiš maturu i upišeš željeni fakultet – istaknuli su iz Učilišta.

Maturanti imaju priliku sami odabrati način održavanja priprema. Mogu izabrati predavanja subotom ujutro od 4 sata u komadu ili će dolaziti 2 puta tjedno po 2 sata u večernjem terminu.

Više informacijama o upisima na pripreme za državnu maturu možete dobiti na brojevima telefona 01 6259 806 i 098 316 419 ili putem e-maila na  obrazovanje@pouvg.hr.