Prijava

Vaša prijava

Biraju se članovi i zamjenici članova goričkog Savjeta mladih

[]

Grad Velika Gorica objavio je Javni poziv za isticanje kandidature za izbor članova i zamjenika članova Savjeta mladih Grada Velike Gorice, savjetodavnog tijela grada koje promiče i zagovara prava, potrebe  i interese mladih na lokalnoj razini.

Savjet mladih ima 11 članova uključujući predsjednika i zamjenika predsjednika, a bira ih Gradsko vijeće na razdoblje od 3 godine. Kandidirati se mogu osobe koje imaju prebivalište ili boravište na području grada te u trenutku podnošenja kandidature imaju od navršenih petnaest (15) do navršenih trideset (30) godina života.

Prilikom isticanja kandidature za člana, predlagatelji su dužni predložiti i zamjenika za kandidata za člana Savjeta mladih. Kandidature moraju biti u pisanom obliku, obrazložene i dostavljene na propisanoj prijavnici objavljenoj na mrežnim stranicama Grada, a gdje možete pronaći više podataka o ovom Javnom pozivu kao i o samom postupku izbora.

Inače, rok za isticanje kandidatura, odnosno dostavu prijedloga je 15  dana od dana objave poziva na mrežnim stranicama Grada. 

Foto: Ilustracija