Prijava

Vaša prijava

Bikove sutra čeka teško gostovanje u Škrljevu

[]

Poslije izuzetno važne pobjede u prošlom kolu protiv Zaboka, košarkaši Gorice u 18. kolu HT Premijer lige putuju u predgrađe Rijeke gdje ih čeka ekipa Adria Oil Škrljeva. Ove dvije momčadi susjedi su na tablici i nakon velike četvorke imaju najveće izglede da izbore Ligu za prvaka. Gorica je u nešto povoljnijem položaju jer je trenutno na omjeru pobjeda i poraza 9:7 dok su igrači Damira Rajkovića na omjeru 7-7 uz dvije utakmice manje.

Međutim, pitanje s kakvom će ekipom domaćini dočekati naše Bikove. Za Goricu je najbitnije da su svi zdravi i na dispoziciji treneru za ovu možda i ključnu utakmicu u borbi za neku od prvih 6 pozicija na tablici.

U prvom dijelu prvenstva naftaši iz Primorja nadigrali su goričku ekipu i sigurno je da će Bože Radoš maksimalno galvanizirati momčad kako bi uzvratili istom mjerom.

– Nakon izuzetno bitne pobjede protiv Zaboka slijedi nam još jedna jako važna utakmica protiv ekipe Škrljeva u gostima. Oni su nas pobijedili u prvom dijelu sezone, međutim dosta su se izmijenili u odnosu na tu utakmicu. Mi smo kroz ovaj period imali određenih zdravstvenih problema. Isto tako vidim da i Škrljevo ima istu situaciju. Ne znamo u kojem će sastavu istrčati, međutim to nije ni bitno jer mi se pripremamo kao i za svaku drugu utakmicu. Nadam se jednoj dobroj predstavi i silnom motivu da pokažemo kako poraz u prvom dijelu sezone možemo ispraviti i doći do pobjede u gostima na jednom jako teškom terenu – rekao je Radoš.

Ivan Batur se nakon višemjesečnog izbivanja s terena zbog teške ozljede u nedjelju vratio na parkete i odmah pokazao koliko je nedostajao momčadi. Sutra će igrati protiv svoje nekadašnje ekipe i zasigurno će dati svoj doprinos u pokušaju revanša.

– Sutra nas očekuje jako bitna utakmica protiv Škrljeva i znamo koliko su neugodna ekipa. Uostalom, pobijedili su nas na našem terenu i tim više imat ćemo dodatni motiv da im uzvratimo za taj poraz. Nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu i doći do pobjede koja bi nas još više približila Ligi za prvaka – dodao je Batur.

Utakmica je na rasporedu sutra u 17 sati. Igra se u Sportskoj dvorani na Mavrincima, a prijenos je na HTV-u.