Prijava

Vaša prijava

Turki opet u akciji: Košarkaši darivaju djecu na Veliku subotu

[]

U Košarkaškom klubu Gorica nastavljaju s akcijama koje imaju cilj snažnije se povezati s Velikogoričanima, s navijačima. Snažna kampanja krenula je uoči ogleda sa Zadrom, nastavila se u najavi sudara s Cibonom, a novi čin stiže na Veliku subotu.

“Na prošloj utakmici HT Premijer Lige za prvaka protiv Cibone, naša maskota Turki darivala je djecu raznim uskrsnim poklonima. U duhu blagdana Turki će nastaviti svoju akciju u subotu u 11 sati ispred popularne velikogoričke Ledane. S obzirom na veliku količinu poklona Turki će imati i pomagače – igrače i trenere KK Gorica”, stoji u klupskom priopćenju.

“Uskrs je najveći kršćanski blagdan i nakon završetka epidemioloških mjera prava prilika za druženje i širenje istinskih ljudskih vrijednosti kao što su mir, ljubav, poštovanje, suradnja, tolerancija i radost. Pozivamo svu djecu i roditelje da nam se pridruže u ovoj veseloj akciji, dođu po svoje poklone te iskoriste priliku za igranje i fotografiranje s Turkijem, igračima i trenerima KK Gorica.”

Ideja ne zvuči loše, subotnje jutro bilo bi pametno provesti u šetnji do Muzeja, kavicu na suncu, uz poklone za djecu, uz košarku…

Objava Turki opet u akciji: Košarkaši darivaju djecu na Veliku subotu pojavila se prvi puta na cityportal.hr.