Prijava

Vaša prijava

Gorički karatisti u Ivanić Gradu osvojili 11 medalja

[]

Karate sezona je u punom jeku, a tako je bilo i ovog vikenda. Karatisti Velike Gorice nastupili su 16.travnja na turniru u Ivanić Gradu KIK CUP RUDOLF PEREŠIN koji je okupio više od 400 natjecatelja iz 43 kluba i 5 država. Osim hrvatskih klubova nastupili su natjecatelji iz Austrije, BIH, Mađarske i Italije.

– Turnir je bio fokusiran na mlađe uzraste, a time vođeni smo i mi nastupili sa uzrastima 2009. godišta do kadeta, ukupno 11 natjecatelja koji su se borili u 16 kategorija. Osvojili smo ukupno 11 medalja, od čega 7 zlata, 2 srebra i 2 bronce. U ukupnom poretku klubova u borbama smo završili na 2. mjestu što je odličan rezultat – istaknuli su iz Karate kluba Velika Gorica.

ZLATO

-Nikola Huzjak- mlađi kadeti i kadeti -63kg

-Vito Hulina- ml. kadeti -49kg

-Lucija Kirinić- juniorke -48kg

-Petar Tibor- ml.kadeti +69kg

-Katja Braica- ml.kadetkinje -59kg

-Ema Filković- kadetkinje +54kg

Foto: Karate klub Velika Gorica

SREBRO

-Noel Jeromić- kadeti -63kg

-Matea Kordić- ml.kadetkinje -49kg

BRONCA

-Mia Čunčić- ml. kadetkinje -44kg i učenice -39kg

Narednog vikenda karatisti Karate kluba Velika Gorica nastupit će na Prvenstvu Hrvatske za kadete, juniore i U21 koje će se održati u Samoboru, a gdje boje Gorice branit će 16 natjecatelja.

Foto: Karate klub Velika Gorica

– Prvenstvo Hrvatske će u velikoj mjeri odlučivati za mjesto za Europsko prvenstvo koje se održava u Češkoj ove godine. Pripremni period je dobro odrađen tako da očekujemo dobre rezultate – naglasili su iz Kluba.

Objava Gorički karatisti u Ivanić Gradu osvojili 11 medalja pojavila se prvi puta na cityportal.hr.