Prijava

Vaša prijava

U neizvjesnoj završnici, gorički Bikovi ipak ostali bez bodova u Splitu

[]

U 7.kolu HT Premijer Lige za prvaka Gorica je gostovala u Splitu i zamalo priredila senzaciju. Bikovi su imali visoku prednost od 17 poena, ali loših 5 minuta početkom drugog poluvremena vratilo je Žute u život. U neizvjesnoj završnici domaćini su bili s(p)retniji i ipak došli do pobjede.

– Ja bih svoje mišljenje zadržao za sebe, a ekipi Splita čestitam na pobjedi – kratko je po završetku utakmice prokomentirao trener Gorice, Mladen Miki Starčević, a vrlo samokritičan bio je i igrač Marko Baković.

– Imali smo veliku razliku na poluvremenu, ali smo loše ušli u nastavak i dopustili im da se razigraju. Pogodili su par ludih šuteva, a bilo je tu i dosta naših grešaka. Zatim se uključila i publika i onda nije lako u Splitu. Promašili smo i nekoliko slobodnih bacanja i to je ta razlika na kraju – naglasio je Baković.

U redovima Gorice najefikasniji je bio Dino Cinac s 20 poena čemu je pridodao i 8 skokova. Mate Kalajžić upisao je 13 poena uz 6 skokova i 6 asistencija. Marko Baković se zaustavio na 11 poena, a Borna Kapusta na 10 uz 6 asistencija.

Sljedeću domaću utakmicu u Ligi za prvaka, košarkaši Gorice igraju protiv Cedevite Junior u nedjelju 24. travanja s početkom u 17 sati u Gradskoj sportskoj dvorani.

Objava U neizvjesnoj završnici, gorički Bikovi ipak ostali bez bodova u Splitu pojavila se prvi puta na cityportal.hr.