Prijava

Vaša prijava

Rukometaši doma, a u gostima: Moćni Nexe je u gradu!

[]

Kakvo je stanje? Ha, standardno, kako smo već navikli… Nije idealno, krpamo se, ali vjerujem da ćemo biti spremni dati maksimum u jednoj ovakvoj utakmici, rekao je kapetan HRK Gorice Hrvoje Ceković u iščekivanju sudara s našičkim Nexeom.

Goričani su imali više komplikacija vezanih za utakmice s Nexeom ove sezone, sve se nekako izvrtjelo i izokretalo, pa će u srijedu u 18 sati naši rukometaši gostovati u – Gradskoj sportskoj dvorani u Velikoj Gorici!

Naime, na molbu vodstva Nexea, uoči prvog ogleda s Goricom u Ligi za prvaka, koja se trebala igrati u Velikoj Gorici, zamijenjeno je domaćinstvo. Pa je Gorica domaćin bila u Našicama. I tijesno izgubila utakmicu, završilo je s dva gola viška za Nexe, iako je možda moglo biti i ponešto drukčije… Novi čin komplikacija stigao je uoči drugog međusobnog ogleda ovih protivnika, koji se trebao odigrati prije dva tjedna. U Goricu je stigla molba za odgodom, pa je za novi termin određen ovaj, 20. travnja.

Gorica je nakon šest odigranih utakmica u Ligi za prvaka na četvrtome mjestu… Foto: David Jolić/cityportal.hr

Dan kad će, eto, Gorica gostovati u Gorici, jer u zapisniku će domaćin ovoga puta biti Nexe.

– I dalje smo bez Goričaneca i Novaka, problema ima i Lucian Bura, vidjet ćemo koliko će moći pomoći, ali mi ostali smo zdravi, na raspolaganju. I spremni da se “potučemo” za bodove. Naravno da je Nexe favorit, to je jasno s obzirom na kvalitetu koju imaju, no pokušat ćemo doći do prve pobjede u sudarima s njima. U Našicama smo pokazali da možemo, iako su tad i oni imali problema s ozljedama, pa ne bi bilo loše ponoviti takvo izdanje – govori kapetan Ceki, koji će već u sljedećoj rečenici dati najveći mogući kompliment protivniku.

– Iskreno, čini mi se da je Nexe u ovom trenutku čak i bolji od PPD Zagreba, koji ima puno izostanaka, ozlijeđenih igrača…

Takva momčad, jedna od dvije najbolje u državi, s reprezentativcima Halilom Jaganjcem, Marinom Jelenićem i Dominikom Kuzmanovićem, s prekaljenim Fahrudinom Melićem, Jankom Kevićem i Sašom Barišićem Jamanom…, došla je u grad. Na megdan Goričanima, koji sanjaju svoj prvi veliki skalp. Protiv PPD Zagreba nikako ne ide, pa ajmo probati protiv momčadi koja je taj isti PPD Zagreb nedavno pobijedila, nakon “tisuću i nešto godina” neporaženosti u domaćem prvenstvu…

Gradska sportska dvorana, 18 sati, Gorica je doma u gostima!

 

Objava Rukometaši doma, a u gostima: Moćni Nexe je u gradu! pojavila se prvi puta na cityportal.hr.