Prijava

Vaša prijava

Ako ste majstor u pripremanju roštilja prijavite se na 4.Turopoljski Chill&Grill

[]

Gorički klub mladih i KUD „Čiče“, nakon skoro dvogodišnje stanke, nastavljaju tradiciju već dobro znanog Turopoljskog Chill&Grill-a.

Četvrto po redu natjecanje u pripremanju roštilja bit će 14. svibnja u Etno naselju Novo Čiče. Okupljanje počinje u 14 sati, dok će sama priprema roštilja krenuti sat vremena kasnije.

– Prijaviti se mogu ekipe od 3 do 15 članova, a kotizacija, koja se uplaćuje na licu mjesta, iznosi 100 kuna po ekipi. Uz vlastitu rešetku i meso, ponijeti treba dobar duh, a mi ćemo vam osigurati sve ostalo (stol/stolice, ugljen, potpalu, pribor za jelo, glazbu i zagarantiranu zabavu) – istaknuli su iz Goričkog kluba mladih.

Najbolje ekipe će biti nagrađene, kao i one najbrojnije, najveselije te one s najljepše uređenim stolom.

– Zabava je, kao i prijašnjih godina, osigurana i za male i za velike. Odrasle očekuje razgledavanje Etno naselja, degustacija hrane te ponuda pića kao i dobra glazba, dok će se djeca zabavljati uz starinske igre. Pozivamo Vas sve da nam se pridružite na dugoočekivanom druženju uz razne okuse, kreativne nagrade i garantirano dobru zabavu – pozvali su iz GKM te dodali kako je za sudjelovanje potrebno ispuniti ovaj obrazac.

Ovu manifestaciju podupiru Turistička zajednica Velike Gorice i Grad Velika Gorica.

Objava Ako ste majstor u pripremanju roštilja prijavite se na 4.Turopoljski Chill&Grill pojavila se prvi puta na cityportal.hr.